4LazyLegs heeft een 'niet goed geld terug' beleid
Indien je bij ontvangst niet tevreden bent over je bestelling, neem dan via de mail contact met ons op. Wij zullen je dan instructies geven naar welk adres en hoe je de bestelling retour kunt sturen.

Voorwaarden retourneren
Je kunt je bestelling binnen twee weken in de originele verpakking retour sturen. Zodra 4LazyLegs de bestelling retour ontvangen heeft, krijg je het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee je ook hebt betaald. Het pakketje dient voldoende gefrankeerd te worden. Deze verzendkosten (€6,75) zijn voor je eigen rekening.

Niet gefrankeerde zendingen
Niet gefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd. Het pakketje wordt door TNT weer bij jou afgeleverd, waarbij TNT een strafporti van €14 berekent. Wordt het pakket onverhoopt toch bij ons bezorgd, dan trekken wij het bedrag van de strafporti (€14) af van het bedrag wat je van ons retour zou ontvangen voor het retour gestuurde product.

Terugstorten aankoopbedrag
We storten altijd terug op de rekening waarmee je ook hebt betaald. Heb je met creditcard betaald, dan kan het wat langer duren voordat je het geld teruggestort krijgt. Dit ligt aan de maandelijkse periode waarmee je creditcardmaatschappij de overzichten verstuurt.